Dainty Bess (Trim)


Trim in actie

 

Trim is op 12 februari 2011 bij ons geboren. Het was voor ons een heel bijzonder nest omdat de vader van dit nest de zelf gefokte Eager Fan 't Stabor is. We hebben dit nest gefokt omdat ik graag een teefje wilde hebben uit deze combinatie. Trim werd als eerste geboren en ik was er meteen verliefd op. Ze was nog maar net geboren en ze was al druk bezig om bij Teaser te komen om te drinken. Deze power heeft het volledige nest in zich.

Trim ontwikkelt zich als een enorm energiek teefje. Ze is leergierig en zit vol met energie. We moeten haar echt af en toe in de bench leggen anders dan gaat ze de hele dag door met spelen en ravotten met de andere honden.

Trim lijkt in veel opzichten erg op haar moeder Teaser. En dan bedoel ik niet alleen de kleur maar zeker ook het karakter. Het is een mooi koppel zo moeder en dochter.

Op dit moment is Trim volop in training voor de Agility en we hopen begin 2013 onze eerste wedstrijd te gaan lopen

We hopen nog veel plezier aan Trim te beleven.
Helaas heeft één van haar zusjes in maart 2013 epilepsie gekregen en hebben we besloten Trim niet voor de fokkerij in te zetten.

Trim loopt sinds 2013 Agility wedtrijden in de A. Tijdens haar derde wedstrijd behaalde ze haar eerste U'tje met een 4 plaats op de Jumping.

 

 


Louis Vuitton Outlet

Louis Vuitton Outlet

Louis Vuitton Shoes

Louis Vuitton Handbags

Louis Vuitton Purses

http://www.glycovaxyn.ch/content/news/louis-vuitton-outlet.htm

replica watches

fake watches

swiss replica watches

replica watches au

http://www.glycovaxyn.ch/content/news/replica-watches.htm

Replica Watches