Tiptop Teaser


Teaser

Teaser is op 14 oktober 2006 geboren bij Danielle Boshouwer. Ze heeft daar haar eerste levensjaar door gebracht. Op 2 november 2007 is ze bij ons in huis gekomen. Het is een hondje met een erg zacht karakter en ze heeft veel aandacht en geduld nodig. Danielle denkt dat ze bij ons beter tot haar recht komt dan bij haar dus hebben we haar op proef mee genomen. Ze werd goed in onze roedel opgenomen en Monica is met haar gaan trainen en Agility wedstrijden gaan lopen.

Ze heeft even wat tijd nodig gehad om in huis rust te vinden, ze loopt het liefst de hele dag achter je aan. Ook probeerde ze alles te regelen in huis, inmiddels is dat drastisch veranderd en ligt ze als een heerlijke relaxte huishond in haar mandje.
Mede ook omdat Teaser in 2012 met mij mee verhuisd is naar Dreumel en hier nu in een kleinere roedel leeft.

Teaser is een heerlijk hondje. Ze vind het prachtig om mee naar het bos te mogen, maar trainen doet ze net zo lief.
Of het nu om gehoorzaamheid of behendigheid gaat, ze doet het beide met evenveel plezier.

Eind 2010 in Teaser gedekt en heeft begin 2011 een nestje van 6 heerlijke pups op de wereld gezet. 2 hiervan zijn in huizen Vink gebleven en hebben beide een gigantische passie voor werken.

Helaas bereikte maart 2013 ons het verschrikkelijke nieuws dat 1 van haar pups epilepsie heeft. Dit heeft ons doen besluiten om haar direct uit de fokkerij te nemen. Zij is dan ook inmiddels gesteriliseerd.