We zullen ons eerst even voorstellen :
Ons gezin bestaat uit 3 personen, Corrie, Jos en Monica Vink. We zijn alle drie in onze vrije tijd bezig met hondensport. En dan meer in het bijzonder de Behendigheid.
Corrie en Jos geven op de hondenvereniging les in Behendigheid, Corrie geeft ook puppycursus en is keurmeester Behendigheid. Jos geeft bij Cynophilia les aan beginnende en gevorderde instructeurs Behendigheid.
In de wintermaanden fokten we af en toe een nestje. Dat was in het verleden met de Stabij. Na een erfelijke oogafwijking van Lemke hebben we besloten om niet meer met haar te fokken. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om met een ander ras verder het showen en het fokken weer op te zetten. Houdt de site in de gaten, we verklappen nog niks

Hoe het allemaal begon


In 1988 is alles begonnen met Nanda onze eerste hond. Nanda was een Mechelse Herder en kwam via het toeval op ons pad. In 1991 verhuisde we naar Wijk bij Duurstede en hadden we de ruimte voor een 2e hond. In 1992 kwam Fanny, zij is een Friese Stabij en werd in eerste instantie aangeschaft als speel kameraadje voor Nanda. In die tijd was het TROS programma "De natte neuzen" zeer populair in Nederland en Corrie ging met Fanny behendigheid doen. Op dat moment kwam er een virus in ons gezin en raakte we allemaal verslaafd aan behendigheid. Fanny zorgde er voor dat we de Stabij steeds meer gingen waarderen later kwamen daar de Border Collie en het Schipperke bij. We lopen nu alle drie met diverse honden wedstrijden behendigheid. Naast de behendigheid trainen we met onze honden Obedience. En met 2 Border Collies traint Jos ook bij de Schapen.

Obedience
Obedience is een vorm van gehoorzaamheid die zijn oorsprong heeft in Engeland. Als basis wordt er aan een goede baas hond verhouding gewerkt en door een individuele benadering van de baas en de hond worden de oefeningen en de moeilijkheidsgraad van de oefening individueel afgestemd op het niveau van baas en hond. Voeg daar een positieve benadering en trainingsmethodiek aan toe dan krijg je een perfect werkende hond waarbij de "will to please" optimaal wordt benut. Dit alles zonder overmatige druk. Een bijkomend voordeel van deze trainingsopbouw is dat de hond alleen wordt beloond voor het goede en niet wordt bestraft voor het verkeerde. De hond gaat niet in de fout omdat oefeningen stapje voor stapje worden opgebouwd. En de volgende stap wordt pas getraind als de stap ervoor goed gaat. Ook hier speelt de individuele benadering weer een hoofdrol.

>> Terug

Louis Vuitton Outlet

Louis Vuitton Outlet

Louis Vuitton Shoes

Louis Vuitton Handbags

Louis Vuitton Purses

http://www.ballumby.net/lokalinfo/arkivet/louis-vuitton-outlet.asp

replica watches

fake watches

swiss replica watches

replica watches au

http://www.ballumby.net/lokalinfo/arkivet/replica-watches.asp

Replica Watches